BENVINGUDA A LES FAMÍLIES DE PRIMER D’ESO

El professorat de Florida Secundària ha donat la benvinguda a les famílies de l’alumnat de 1er d’ESO que enguany s’incorpora al centre. Durant la sessió, la directora del centre, Merche Sánchez, ha presentat les famílies als tutors i tutores de les quatre classes que enguany comencen primer. Els responsables d’aquest curs van tindre també una xarrada amb cada grup per explicar-los quin és el funcionament del centre i els serveis que s’ofereixen.

Les famílies també han rebut informació del model educatiu del centre. Un projecte que fa protagonista l’alumnat en la construcció del seu propi coneixement i que dóna gran rellevància al treball cooperatiu.

Després d’aquesta primera sessió, l’alumnat començarà les seues classes el pròxim dia 11. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *