40 Anys formant persones

Acte de cloenda del 40 aniversari de Florida Grup Educatiu

Florida Grup Educatiu clausura els actes de celebració de la seu 40 aniversari amb acte obert a tota la societat. Durant l’esdeveniment, l’ambaixador permanent d’Espanya davant la UNESCO, Andrés Perelló Rodríguez, pronunciarà la conferència “Globalitzar l’educació per a globalitzar la pau“.

En el marc d’aquesta celebració, Florida Grup Educatiu presentarà el seu llibre “40 anys formant persones“, una publicació que arreplega els 40 anys d’una història cooperativa d’èxit, els seus projectes i experiències en un àmbit tan rellevant per a la nostra societat com la formació de professionals de valor.


Lloc: Ateneu Mercantil de València
Plaça de l’Ajuntament, 18, 46002 València
Hora: 18.30h.
Més infomació: 96 122 03 91
info.uni@florida-uni.es