bulletDijous, 29 de Juny de 2017 bullet

Servei d´Informàtica

Presentació:

El Servei d’Informàtica (SI) té com a objectiu la prestació de serveis de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions tant per a la gestió com per a la docència i la investigació.

El Servei d´ Informàtica, preocupat per la millora contínua, dissenya, implementa i fa el manteniment necessari de les infraestructures (aules, equips, xarxes…) de Florida, per tal de donar un servei de qualitat a l’alumnat, el professorat i  els treballadors.

Al mateix temps posa en marxa polítiques d’innovació tecnològica i millora de l´equipament informàtic, polítiques de seguretat i de normes d´ús dels diferents serveis després d´analitzar les necessitats i les últimes tendències.

Funcions:

- Organització, supervisió i manteniment de la infraestructura de comunicacions de Florida

- Administració, manteniment i instal.lació de servidors utilitzats per tal de proporcionar serveis informàtics a Florida

- Desenvolupament i manteniment de serveis corporatius, acadèmics i de l'alumnat.

- Administració, instal.lació i mantenimentAules d´Informàtica i serveis associats.

- Atenció a l´ usuari, tant personal docent i d'administració i serveis, com de l'alumnat.

Infraestructures:

L´Alumnat de Secundària compta amb 3 Aules d´Informàtica on, a més d'impartir-se l'assignatura d'informàtica en els diversos nivells educatius, es poden treballar algunes assignatures en horari lectiu i, inclús, es poden realitzar treballs escolars fora de l´ horari lectiu.

Totes les Aules d´Informàtica disposen de l´ equipament hardware i el programari específic tecnològicament actualitzat , connectat a la xarxa local i a Internet.

L´alumnat disposa d´un disc virtual (U:), què consisteix en un espai de magatzematge  personal accessible des de qualsevol aula d´informàtica.

Aules de Propòsit  general: Ofimàtica i aplicacions genèriques:

E.1.8 (26 equips)
E.2.5 (20 equips)
E.0.4 (3 equips)
E.1.12 (2 equips)

Aula de Lliure Accés: Biblioteca (12 equips)

 

Serveis:

Campus virtual/Floridacampus: Es tracta d´una ferramenta que permet la innovació pedagògica mitjançant l´ús de les TIC, millorant el procés d´ensenyament-aprenentatge  i l´atenció a l´alumnat, ja que els alumnes poden comunicar-se amb el professor i els seus companys. Aquestes són algunes de les possibilitats que ofereix Floridacampus :

- Descàrrega de materials per a l´ensenyament
- Comunicació amb el professor i els companys a través del correu-e o utilitzant fòrums de debat
- Lliurament de treballs al professorat
- Treball en equip amb els companys
- Consulta del programa d´assignatures
- Consulta dels resultats d´avaluació parcial de cadascuna de les assignatures

Correu electrònic:  Facilitat a tot l´alumnat matriculat en Florida

Campus inalàmbric: Connexió WIFI en tot el centre.

Programa de seguiment docent "Pastasweb": Aquesta ferramenta permet a les famílies, consultar on-line: l´expedient acadèmic; les qualificacions de tot el curs; les incidències i observacions produïdes durant les classes i l´avaluació.

Campus Inalàmbric: El campus inalàmbric de Florida permet a alumnat i professorat accedir a Internet i a tots els serveis on-line de Florida sense utilitzar cables i des de qualsevol lloc del Campus: aules, departaments, sales d´ estudi, etc…

La xarxa inalàmbrica de Florida és una extensió de la nostra xarxa de comunicacions, basada en la tecnologia WI-FI (IEEE 802.11) que permet la trasmissió de dades fins a una velocitat de 54 Mbps.

Consulta el manual de connexió WI-FI:

DESCARGAS
Manual de connexió WI-FI Manual de connexió WI-FI
© FLORIDA - CENTRE DE FORMACIÓ bullet Avda. Diputación, s/n
bullet C.P. 46470 - CATARROJA (Valencia)
bullet Tel: 961 220 382 - Fax: 961 269 933
bullet Contacte            bullet Treballa a Florida
FLORIDA, Centre de Formació Avís Legal - Política de Privacitat