bulletDijous, 29 de Juny de 2017 bullet

lo Último

Grups interactius a Florida Secundària

Foto grupo

02
02
02
02
02

Florida Secundària ha posat en marxa per tercer any consecutiu l'experiència pedagògica dels grups interactius a 1r d'ESO a les assignatures instrumentals: Valencià, Castellà i Matemàtiques.


Durant el segon i el tercer trimestre, l'alumnat de 1r d'ESO ha tingut l'oportunitat de treballar d'aquesta manera en algunes assignatures.
Els grups interactius consisteixen en obrir l'aula a voluntaris i voluntàries que poden ajudar a atendre millor els grups d'alumnes en uns moments en què la ratio és més alta que mai.

La funció de les persones voluntàries és dinamitzar la interacció entre l’alumnat, per tal que entre ells i elles s’expliquen dubtes i s’ajuden mútuament, que és com més es desenvolupa la intel•ligència, produint-se tant l’acceleració de l’aprenentatge instrumental com el foment de la solidaritat.

Els grups interactius organitzen el treball dins de l'aula en xicotets grups d'alumnes, i cada grup està dirigit o moderat per un adult voluntari.

Aquesta experiència està consolidant-se al projecte educatiu de Florida Secundària perquè s'ha comprovat que els i les alumnes aprenen millor d'aquesta manera, i a més, l'experiència de l'aula s'enriqueix per a tothom: alumnes, voluntaris i professorat.

14 de Maig de 2015
© FLORIDA - CENTRE DE FORMACIÓ bullet Avda. Diputación, s/n
bullet C.P. 46470 - CATARROJA (Valencia)
bullet Tel: 961 220 382 - Fax: 961 269 933
bullet Contacte            bullet Treballa a Florida
FLORIDA, Centre de Formació Avís Legal - Política de Privacitat