Internacionalització

Intercanvis i Projectes europeus

Florida Secundària vol oferir al seu alumnat l’oportunitat de realitzar diferents intercanvis europeus durant aquest curs 2017-2018.

L’intercanvi és una oportunitat de posar en marxa les competències assolides a l’escola, de conèixer altres persones i cultures i de practicar l’anglés i altres idiomes, a banda d’aconseguir una millora en l’autonomia personal. Per aquests motius, i perquè participar d’aquestes accions internacionals suposa un repte i una experiència motivadora que genera aprenentatges significatius, Florida Secundària planteja intercanvis en França, Alemanya,Finlàndia i Noruega; a més a més, enguany participa de projectes internacionals que donen l’oportunitat de viatjar a Grècia, Polònia, Lituània, Anglaterra i Turquia.

Per conèixer les condicions i dates de cadascun dels intercanvis podeu consultar el document adjunt.

Oportunitats Internacionals

Florida Secundària participa en diferents Intercanvis i Projectes Europeus.

Els intercanvis es fan amb la intenció que l’alumnat conega altres cultures durant la duració dels mateixos, al temps que s’apren un idioma. Durant els últims anys, Florida Secundària ha participat a intercanvis als següents països: França, Estònia, Bulgària, Alemanya, Itàlia.

Quant als Projectes Europeus, Florida Secundària participa a diferents projectes generalment amb la intenció d’intercanviar i compartir experiències educatives i de promoure noves vies que enriqueixin el nostre projecte educatiu.