ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Notícies des de Grècia)

Aquesta setmana un grup de quatre alumnes de 4t d’ESO de Florida Secundària ha participat de nou al projecte Chime: my city, my home, my responsability; en aquesta ocasió ha estat el torn de Grècia, i més concretament la ciutat de Tesalònica, que ha acollit les activitats programades per l’equip grec. A aquesta ciutat del nord de l’Egeu els participants de Florida estan convivint amb professorat i alumnat de Turquia, Romania, Portugal, Itàlia i participant d’activitats tan enriquidores i interessants com Vergina, primera capital del regne de Macedònia i ciutat en la que es troba la tomba de Filip II de Macedònia.

A més a més, segons ens trasllada Tamara Giner, la professora acompanyant, s’estan desenvolupant activitats íntimament vinculades als objectius del projecte i que fan referència a la narració de la història de la ciutat a partir dels seus edificis històrics més emblemàtics. Així doncs, cada país participant de fer un treball comparatiu amb les ciutats de cadascú, aportant el treball que cada equip ha fet prèviament a les seues escoles durant el darrer mes.

Esperem que aquesta experiència siga ben profitosa per les participants i que l’alegria que ens transmeten des de terres gergues perdure i contribuisca a aconseguir un aprenentatge significatiu!