23/3/2018 – FÒRUM ANUAL D’ORIENTACIÓ

Des de Florida et convidem al XXI FÒRUM ANUAL D’ORIENTACIÓ que tindrà lloc el pròxim 23 de març baix el títol “Orientar per al futur, orientar per a la professió”

La digitalització i la quarta revolució industrial estan modificant les necessitats del mercat laboral i les competències dels futurs i les futures professionals. Aquesta nova era requereix un canvi de paradigma educatiu que acompanye a l’alumnat en l’adquisició de les competències que exigeix la societat del coneixement. Des del nostre rol, com a orientadores i orientadors, és fonamental conèixer les tendències que marcaran el futur, observar i escoltar atentament les necessitats de l’entorn, cada vegada més incertes i canviants. Tot, amb l’objectiu d’Orientar per al futur i orientar per a la professió”.

El futur de les professions i de l’educació, les claus de la transformació dels centres educatius, l’aprenentatge col·laboratiu basat en reptes o nous mètodes d’orientació són alguns dels eixos que abordarem en aquesta edició del fòrum. En aquest procés, coneixerem un projecte d’innovació educativa que aporta estratègies disruptives al nostre treball. Per açò, en aquesta edició analitzarem l’experiència de TKNIKA. www.tknika.eus