Eat and Learn, el nou servei de Florida Secundària

Florida Secundària començarà el curs amb un bon grapat de novetats per millorar l’experiència del seu alumnat. Per això, l’equip docent treballa en el disseny d’activitats que no sols afecten el pla educatiu. També volem que el nostre alumnat compte amb un benestar físic i emocional en una etapa decisiva per a decidir el futur professional.

Una d’aquestes novetats és EAT AND LEARN, el nou servei que estrenarem el pròxim curs acadèmic i que busca cobrir un doble objectiu. D’una banda, conciliar l’horari de treball de les famílies amb l’horari escolar. En segon lloc, Florida Secundària ajuda al seu alumnat a desenvolupar les competències lingüístiques i científiques necessàries en un mercat cada vegada més exigent.

Per aquest motiu, i amb l’objectiu que l’horari de conciliació siga el més profitós per a l’alumnat, s’ofereixen preus molt competitius per a les persones que combinen els dos productes: menjador i tallers.

El servei de menjador es prestarà a la cafeteria de Florida Universitària i inclou el preu del menú, més l’acompanyament al llarg de dues hores per part d’un monitor/a.  Amb EAT AND LEARN, Florida Secundària oferirà un menú especialment dissenyat per un/a expert en nutrició per atendre a les necessitats d’alimentació i de salut dels i les adolescents.