Carlos Calpe 5é guardó de millors qualificacions a les PAU

El passat dijous 21 de juny va tindre lloc l’acte de lliurament de les 25 millors qualificacions a les Proves PAU per la UV per la provincia de València. Així doncs, els estudiants de diferents centres van passar, d’acord amb les mitjanes obtingudes, per a rebre el guardó i el reconeixement públic que feia la Universitat. En cinquena posició, el nostre estudiant de Florida Secundària Carlos Calpe va ser reconegut pel seu expedient tant al batxillerat com a les Proves d’Accés a la Universitat.

L’acte va estar presidit per la rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre; la delegada de la rectora per a la incorporació a la Universitat, M. José Lorente; i la Secretària General, M. Elena Olmos, encarregades de rebre a tots i cadascun dels 25 guardonats i d’entregar-los el diploma acreditatiu pels seus excel·lents resultats acadèmics.

Si bé fa una semana celebràvem els resultats obtinguts, ara però, amb el reconeixement públic per part de la institució encara podem estar-ne més orgullosos i satisfets.

Enhorabona pel teu treball, Carlos!