Celebrem el «Dia de les dones escriptores»

Florida Secundària homenatja les dones escriptores en el seu dia amb una exposició dels llibres de les autores, els textos de les quals han sigut seleccionats en aquesta edició. L’exposición es pot visitar al hall de l’edifici de Secundària.

Aquesta commemoració va sorgir per iniciativa de la Biblioteca Nacional d’Espanya, l’associació Clásicas y Modernas i la Federació Espanyola de Dones Directives (FEDEPE) per recuperar el llegat de les dones escriptores, fer visible el seu treball en la literatura i combatre la discriminació que han sofert al llarg de la historia.

El Dia de les Dones Escriptores es celebra per segon any consecutiu i està concebut per a recordar el llegat cultural de les escriptores i de les dificultats que en el passat impediren un just desenvolupament i reconeiximent de la seua tasca y també de la seua obra. La iniciativa va nàixer en 2016 amb vocació de continuïtat i té lloc el primer dilluns següent a la festivitat de Teresa de Jesús, que es commemora el 15 d’octubre.