Com sabem que existeix matèria obscura?

Soc Ángel Lapeña, estudiant de 1er de Batxillerat de Florida Secundària i vull presentar-vos el meu vídeo d’animació on tracte d’explicar de manera senzilla què és i allò que coneixem de la matèria obscura. Vos convide a que el vegeu i, a més, que el voteu!

Perquè sí, aquest vídeo és la meua participació per al concurs Ciencia Clip, una iniciació de la Càtedra de Cultura Científica de la UPV (Universitat del País Basc) en el qual s’obren les portes per a tots els estudiants de ESO, Batxillerat i FP que vulguen fer un vídeo de divulgació científica.

D’aquesta manera competisc amb molts altres alumnes que com jo tenen una gran ambició: aconseguir una visita al CERN, el laboratori més gran del món situat en Suïssa. Aquest és el primer premi del concurs, i per a aconseguir-ho necessite la vostra ajuda.

A continuació deixe l’enllaç on podreu veure i votar pel meu vídeo. He d’afegir que la llengua escollida és el castellà, doncs així pot arribar a les persones de tot el país. Fins i tot hi participen alumnes de Sud Amèrica! No obstant, no us vaig a obligar; sempre podeu fer una ullada als altres vídeos d’altres alumnes, però n’estic segur de que el meu serà el que més us agrade!

Enllaç: https://youtu.be/4x_–EKHPxs