III EDICIÓ DEL CONGRÉS CIENTÍFIC

Recentment ens han visitat Carme Grimalt i Genís Oñate, del CRECIM de la UAB –socis del projecte E+ STEAM4U– per realitzar entrevistes a l’alumnat de 3r d’ESO sobre la seua concepció del concepte de ciència i la seua visió sobre la necessitat de tindre coneixement científic al món en el que vivim.

Han estat 2 focus grups on els alumnes de 3r han pogut expressar la seua opinió sobre aquest tema que emmarca el projecte del Congrés Científic de 3r d’ESO que es durà a terme al llarg d’aquest segon trimestre i que està integrat dintre del projecte E+ STEAM4U.

Després, la Carme Grimalt ha realitzat una xerrada al saló d’actes per a tot l’alumnat de 3r explicant que és un Congrés Científic i quines són les formes amb que la ciència comunica els seus resultats i investigacions.

Ha explicat la importància del rigor i el procés del mètode científic com a elements clau que l’alumnat haurà de tenir en compte ara que comencen les seues investigacions per a la III edició del projecte interdisciplinari «El Congrés Científic».

Veurem com avancen aquestes investigacions.