VISITEM LA MARXADELLA

L’alumnat de PR4 de Florida Secundària ha visitat el centre IES La Marxadella de Torrent.

Allí han rebut informació sobre 4 Cicles Formatius de Grau Mitjà que es poden cursar en aquest centre: Vídeo Disc-Jockey i So, Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, Carrosseria i Electromecànica de Vehicles Automòbils.

Emiliano Jareno, el Cap d’Estudis ens ha rebut molt amablement i ens ha explicat a grans trets el que consisteix l’estudi d’aquests cicles. Després d’una breu presentació dels cicles, hem passat per les aules-tallers i hem pogut vore “in situ” com es duen a terme algunes de les pràctiques d’eixes especialitats. Durant dues hores molt intenses hem visitat diversos tallers d’electrònica i mecànica de vehicles, el taller de carrosseria, 3 aules-estudis de gravació tant de so com d’imatge…

L’Institut compta amb una grandíssima dotació tècnica material d’aquestes especialitats i l’alumnat de PR4 s’ha quedat impressionat de la quantitat i qualitat de materials per a l’aprenentatge ( cotxes, càmeres TV, processadors i7 de 7a generació…).

Tota la visita era interessant, ens han ensenyat, per exemple, el prototip de cotxe que han presentat a concursos i fires europees sobre investigació automobilística. Aquest cotxe amb un litre d’etanol pot ser autònom uns 300 kms, i en aquest moment alumnat i professorat el continua perfeccionant.

Gràcies a la visita, l’alumnat interessat en aquest cicles ha gaudit del coneixement de “primera mà” del que significa el seu estudi en aquest centre i tota la resta hem pogut comprovar com funciona un institut pioner en investigació i qualitat educativa.