Certificació d’anglès i francès

L’alumnat de Florida Secundària podrà examinar-se en febrer  per obtenir la certificació oficial del seu nivell d’anglès i francès. Les proves homologades per a obtenir el certificat de nivell bàsic A2 d’anglès i francès tindran lloc el divendres 15 de febrer de 2019 i el dimecres 27 de febrer de 2019, respectivament.

La prova d’anglès es farà al saló d’actes de l’edifici C i la prova de francès es farà a l’edifici de Secundària. Els alumnes de 4t ESO, 1er i 2n de Batxillerat i de cicles formatius podeu passar a matricular-vos del dia 9 al 15 de gener per secretaria acadèmica (Edifici C) en horari de 9:00 a 14:00h.

Les llistes d’admesos es publicaran el dia 17 de gener al tauló del departament de llengües de Florida Secundària (segon pis). Des del mateix dia 17 s’obrirà un termini de reclamacions fins al 30 de gener.  Per a fer efectiva la matricula, cal presentar el vostre DNI, una còpia del mateix, la sol·licitud de participació per a la prova que es facilitarà al centre i fer el pagament de la taxa oficial corresponent.

Recordeu que es poden consultar exemples de les proves a les webs de les escoles oficials d’idiomes i a la pàgina de conselleria, tot i que li dedicareu temps a la preparació de les diferents destreses des de les dos assignatures.

Per a qualsevol dubte podeu apropar-vos al centre o telefonar al 96 122 03 82.

 


TOTA LA INFORMACIÓ QUE NECESSITES

Guia del candidat

Formulari d’inscripció a la prova d’anglès

Formulari d’inscripció a la prova de francès