CREATIVE TEACHING AND LEARNING

Hem tingut la sort de poder gaudir aquests dies de la trobada internacional del projecte Creative Teaching and Learning dins del programa Erasmus+ que ha tingut lloc a Lisboa. Com l’anterior trobada va ser a Florida en Desembre ja estàvem desitjant tornar a compartir bones experiències i moments amb la resta de participants del projecte.

Els alumnes que han viatjat en aquesta ocasió han estat Mar Chulvi, Luis Diaz-Trias i Kayla Wainszstein. Com és habitual ens hem allotjat amb famílies portugueses que també hi participen al projecte i que ens han fet sentir com a casa.

Durant tres dies molt intensos hem participat junt a alumnes i professors/es de 6 nacionalitats diferents en tallers en els quals hem treballat de forma creativa continguts com ara el codi genètic, l’anatomia de la pell, la llei de Hook, la creació de codis QR o la realitat augmentada. Són moltes les idees que podem utilitzar per fer una escola que connecte més amb la realitat dels alumnes que tenim i en la que els mestres ens trobem

La trobada va culminar amb una obra de teatre en anglès que va dirigir el professorat provinent de Dover (Anglaterra), escrita per alumnes de Xipre i representada per alumnes de totes les nacionalitats. Cal felicitar-los perquè va eixir de  meravella sobretot tenint en compte el poc de temps que tingueren per a assajar-la.

Per les vesprades hem tingut temps per gaudir de l’estada amb les famílies i tanmateix  conèixer millor Lisboa, Sintra i el Cabo da Roca el punt més occidental del continent. la cultura i el menjar portuguès.

Aquest projecte acabarà l’any vinent amb diferents trobades en Suècia, Anglaterra i Grècia.

Volem convidar-vos a fer-vos membres de la pàgina de facebook del projecte on podeu trobar tota la informació i fotos https://www.facebook.com/groups/405416183183384/. A la sol·licitud cal dir que sou de Florida.