Dies de teatre

Aquesta setmana els nostres patis a Florida Secundària han esdevingut escenari de diferents espectacles organitzats per l’Ajuntament de Catarroja a través de la campanya «Anem al teatre«, que ha hagut d’adaptar-se també a les circumstàncies.

Malgrat que les butaques eren una mica diferents, els escenaris convidaven tot l’alumnat de l’ESO a imaginar un teló i a gaudir de les arts escèniques amb dos espectacles diferenciats per cicles: l’alumnat de 1r i 2n ESO ha viscut «La tremenda història de Lolo», una comèdia de la companyia Tramant Teatre que fa reflexionar sobre les maneres d’assetjament i el mal ús que es fa de les xarxes socials; l’alumnat de 3r i 4t ESO ha somniat amb el món que Rubén Aparisi els ha presentat a través d’un divertidíssim espectacle de màgia titulat «Respira», que ha despertat la curiositat entre els assistents.

D’altra banda, des de l’assignatura d’Anglès s’ha treballat l’obra «Oliver», una adaptació del clàssic de Charles Dickens per part de La Tourné Teatre. Aquesta obra, on es presenten situacions carregades de misteri, música i coreografies, o vestuaris que no deixen indiferents als espectadors, s’ha pogut gaudir a través de les pantalles de les aules.

Han estat aquests dies una oportunitat per a gaudir de nou del treatre, de les emocions que les històries ens generen, de la comèdia, de la tragèdia, dies per submergir-nos en móns diferents, per endinsar-nos en la vida dels protagonistes de les obres o en un món màgic que transporta a la infantesa.