ÚLTIMES VISITES DEL PROJECTE “EXPLIQUEM L’ALBUFERA”

Hem acabat amb les visites al nostre centre d’interpretació, i amb elles conclòs el Projecte del 2n trimestre a 2n ESO de Florida Secundària. Com a cloenda us deixem amb la notícia que ha elaborat el grup de reporters del projecte respecte a aquestes visites.

El passat dimarts 27 i dimecres 28 de març, van vindre els alumnes de 3r de primària dels col·legis Bertomeu Llorens i Jaume I, per a gaudir de la nostra exposició sobre l’Albufera en la que han intervingut els alumnes de l’assignatura de Projecte de 2n ESO.

El seu itinerari va ser variat. Desprès de separar l’alumnat en tres grups, els guies encarregats de cadascun d’ells els van guiar per cada activitat. Alguns exemples de les activitats que s’han dut a terme a les nostres instal·lacions són:

– Laboratori: un punt de vista científic actual de l’Albufera, en el que tractaven l’estat de l’aigua, curiositats sobre l’arròs i la seua condició, a més d’altres experiments sobre el terra i la vegetació de l’Albufera.

– Exposició: en aquesta els parlaven sobre la fauna existent a l’Albufera, la flora de la mateixa així com també la interacció humana i com afecta als éssers vius.

– Teatre: taller que parlava sobre la condició tradicional que força a les dones a no poder pescar en l’Albufera i com es devia de trencar amb la tradició.

Per finalitzar el recorregut, els xiquets i xiquetes participaren en el concurs de cartells que em organitzat, fent la seua votació al millor cartell. A la fi, els xiquets van dir als guies que tornarien a fer totes les activitats. Ens acomiadarem d’ells fins la propera.