Fira de ciència

Els passats dies 15 i 16 de març va tindre lloc la sisena edició del Congrés Científic de Florida Secundària, on el pati de l’escola es va transformar en tot un ventall de demostracions i experiments científics desenvolupats durant el trimestre. Aquesta fira de ciència va ser protagonitzada per alumnat de tercer d’ESO i adreçada a l’alumnat de primer d’ESO del nostre centre.

Tot i la pandèmia, el nostre alumnat ha assolit el repte d’experimentar des de casa i, no essent suficient, saber-nos comunicar una infinitat de troballes i descobriments d’allò més interessants: heu vist mai que ocorre a les plantes sotmeses al smog fotoquímic? Quin grau de contaminació acústica té el poble de Catarroja? Sabeu com intercanvien les cèl·lules components amb el medi? Quins fenòmens expliquen les forces gravitatòries, elèctriques i magnètiques?

Si teniu curiositat, esteu convidats i convidades! En el hall de Florida Secundària roman l’exposició dels pòsters elaborats per l’alumnat. Podeu votar el que més vos agrade i en uns dies coneixerem els equips guanyadors!