FLORIDA SECUNDÀRIA GRADUA A L’ALUMNAT DE 4T D’ESO

Florida Secundària ha celebrat la cerimònia de comiat de l’alumnat de 4t d’ESO. La Casa de la Cultura d’Albal s’ha omplit de l’emoció i l’alegria de l’alumnat i les famílies que els han acompanyat, per tancar una llarga etapa educativa.

Així, en primer lloc es va realitzar l’acte de graduació, moment en què els alumnes manifestaren la seua estima per l’escola, pels seus companys i companyes i feren valdre tot allò que han aprés a la nostra escola. Unes experiències i uns coneixements que han omplert les seues motxilles per començar una nova etapa, un nou viatge. Durant l’acte, el professorat, els tutors i les tutores, així com l’equip de direcció, han fet ressonar els bons desitjos per a aquesta nova aventura que comença. Tot seguit, l’alumnat ha presentat el resultat d’un projecte coordinat des de l’assignatura de Música: el musical Mamma Mia.

Amb aquest tancament farcit de música, de ball i de festa, s’ha donat per finalitzada tota una etapa en què l’alumnat ha anat superant la incertesa, les pors, els reptes marcats, ha anat obrint-se camí cap a les seues metes i objectius i ha aconseguit arribar al punt d’inflexió que decidirà el seu futur.

Enhorabona a totes i a tots!

GALERIA D’IMATGES