Florida Secundària i Florida Universitària triomfen amb els seus projectes europeus STEM

La Comissió Europea ha publicat un compendi amb els millors projectes europeus sobre STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtica) realitzats en els últims anys. I entre els seleccionats com els més inspiradors han triat el projecte ‘STEAM4U‘ en el qual van participar Florida Secundària i Florida Universitària.

L’objectiu del projecte europeu sobre STEM, desenvolupat per aquestes dues etapes de Florida Grup Educatiu, és elevar l’autoeficàcia percebuda dels i les estudiants en STEM per a proporcionar oportunitats per a tothom. ‘STEAM4U’ tenia com a objectiu promoure l’equitat en l’educació en ciències, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques en millorar la percepció de les persones de 10 a 14 anys de les seues pròpies capacitats en aquests camps i oferir assistència a professionals de tots els àmbits del món de l’educació. El projecte va buscar contribuir en la promoció de l’equitat STEM, amb estratègies basades en evidències. Aquest objectiu l’aconseguia a través de l’autoeficàcia en provar i validar enfocaments innovadors que podrien fer que l’educació i les carreres STEM siguen més atractives i assolibles per a estudiants de totes les etapes, independentment del seu gènere, origen ètnic o condició social.

D’aquest projecte també es va publicar el llibre, ‘STEM is for YOU‘, que es pot descarregar gratuïtament des de la web del projecte.

En la publicació hi ha un capítol on s’exposa el projecte del Congrés Científic de Florida Secundària escrit per Ana Martín, Vidal Sastre, Víctor Castro i Enric Ortega.

Aquest és un dels molts projectes internacionals en els quals participa Florida Grup Educatiu i que situen al grup educatiu a l’avantguarda de la innovació educativa a Europa, economia social i innovació en gestió i emprenedoria.

Us deixem l’enllaç que conté el compendi europeu on està el projecte de ‘STEAM4U‘.