Florida Secundària participa al 23é Premi Sambori de narrativa

L’entrada de l’any posa en marxa i reprén moltes iniciatives escolars que malgrat la pandèmia estan s’hi estan adaptant o bé reorganitzant. Així enguany des d’Escola Valenciana s’ha impulsat novament els el 23é premi Sambori de narrativa en valencià.

Enguany l’alumnat que participava de Florida Secundària i havia fet arribar els seus treballs havia de superar la primera fase de selecció a nivell de centre. Així el seminari de valencià s’ha procurat un àrdua tasca per a triar els treballs de l’alumnat que figurarà com a representant en la fase Trobades(d’àmbit comarcal) i que tindrà lloc a la primavera(d’acord amb les circumstàncies). Com a representant del 1r cicle d d’ESO figurarà Cristina Ramos Mocholí amb la seua obra “Un bon escarment” i, per la banda del Batxillerat, 3 obres passaran a la següent fase: “Més enllà dels records” d’Estrella Herrejón Lucas, “Lluny però a casa” de Laura Ruiz Fernández i “El foc no s’apaga mai” de Jaume Lajara Puchalt.

Moltíssimes gràcies per l’esforç, les propostes i les ganes totes les persones que hi heu participat i molta sort a les nostres representants per a la següent fase.