Gràcies, JULIÁN

A pocs dies de la seua jubilació, hem volgut retre-li un emotiu homenatge al nostre conserge, Julián, que ha consistit en un recorregut per l’escola on ptofessorat i alumnat han aplaudit el seu inesborrable pas per Florida Secundària.

Aquest recorregut ha tingut com a colofó una sorpresa musical: amb les notes de “Lluna mediterrània”, les veus de l’alumnat de 2n d’ESO s’han fusionat amb l’acompanyament instrumental de profes i alumnes per transmetre-li al nostre conserge l’agraïment i els bons desitjos per a la nova etapa.

Tot seguit, l’AMPA li ha fet lliurament, en representació de totes les famílies, d’un regal personalitzat que ha acabat d’emocionar a Julián. També el professorat i l’equip de persones de Florida Secundària tenia preparada altra sorpresa final marcada pel lliirament de diferents detalls i que ha fet vibrar, de nou, l’escola amb sentits aplaudiments.

I és que la impecable tasca que ha desenvolupat Julián a l’escola ha estat marcada per l’amabilitat, la passió, l’ajuda, la disposició, l’entrega, el respecte, l’autenticitat, el bon humor i l’alegria. I això, tot plegat, ha esdevingut una sort digna d’un etern aplaudiment.

Gràcies, Julián, per ser-hi sempre per a nosaltres, per tenir-nos l’escola a punt, per ajudar-nos cada dia, per ser part del projecte (la part millor valorada sempre).