GREETINGS FROM DOVER!

Un grup d’alumnes de Florida Secundària, acompanyats per dos professors, han viatjat a Dover per donar continuïtat a un dels projectes internacionals que comparteixen amb alumnes de Bulgària, Grècia, Portugal, Xipre i Suècia.

Dimarts començaren els tallers que els professors de les diferents escoles han preparat: ètica, Apps d’edició de material audiovisual, plataformes per a realitzar peticions a governs i llançar campanyes, malalties de transmissió sexual, Mindfulness… El grup de Florida Secundària ha presentat com treballem l’orientació en anglès a E.F. i els han fet moure un poc!

A més, han visitat Londres. Passejaren pel London Eye, The Houses of Parliament, Westminister, Trafalgar Square, Oxford Street… i visitaren la National Gallery per poder contemplar obres com Els Gira-sols de Van Gogh, el retrat del Matrimoni Arnolfini de Jan Van Eyck o Venus i Mart de Botticelli. Seguidament, i després d’una bona ració de Fish & Chips, assistiren a la representació de MacBeth al National Theatre.

L’alumnat ha presentat també la seua performance sobre la primera Guerra Mundial: el paper neutral d’Espanya durant aquesta però les importants conseqüències que aquesta tingué en la població de l’època.