III LITERARY CONTEST D’APAVAC

Un grup d´alumnes de 3r d´ESO i 2n de Batxillerat de Florida Secundària ha participat en el III concurs literari organitzat per APAVAC (Associació de Professors d´Anglès de València, Alacant i Castelló). Aquest està obert a totes les escoles valencianes, des de cinquè de Primària fins  Batxillerat i Cicles Formatius. No es poden presentar més de deu exemplars en cadascuna de les categories per centre educatiu. Aquesta edició el requisit era escriure una carta entre 100 i 300 paraules en llengua anglosaxona encapçalada per la salutació “Dear teacher…”.

L´objectiu d´aquest concurs és promoure la creativitat dels estudiants, així com fomentar l´ús de la llengua anglesa i animar a l´alumnat a aprendre´l i sentir-se atret per aquest. El certamen ja conta amb dos edicions anteriors en les quals es demanava als participants que escriviren històries. L´objectiu d´aquests ha estat compartir i promocionar les bones pràctiques educatives.

L´alumnat de 3r d´ESO de Florida Secundària que ha participat aquest ha segut Paula Villar, Amàlia Olivares, Paula Algueró, Laura Bernardino i Maria Banacloy. A 2n de batxillerat, els participants són Clara Burgés, Marina Martí, Andrea Adam, Àlex Màrquez i Claudia Sebastian.

Durant la primera setmana de maig coneixerem els guanyadors i a finals d´aquest mateix mes tindrà lloc la cerimònia on es lliuraran els premis; tabletes i packs de llibres per a les escoles.

Desitgem a tots els estudiants moltíssima sort, tot i que el més important ja ho han aconseguit… PARTICIPAR!