IV Trobada de Corals de UCEV

El diumenge 7 d’abril, va tindre lloc la IV Trobada de Corals de UCEV.  Enguany l’indret escollit ha estat el Palau de les Arts.  L’acte, que s’hi conforma en edicions biennals pretén posar en valor el cooperativisme, la música i el valencià com a valors comuns de les escoles cooperatives i s’hi tradueix en un concert.

Així, s’havien format dues corals: una que abastava alumnes fins a 5é de Primària, i una altra que incloïa 6é i tota l’ESO. Prèviament, s’havien fet trobades a diferents escoles (Gavina, Carolines i Florida Secundària) per treballar, conviure i pactar el repertori, la posada en escena, el format, la distribució de papers, etc.

En el cas de Secundària ja fa quatre edicions que hi participem i en aquest cas foren 21 alumnes de 1r d’ESO que han treballat durant els assajos i que des de les 9 del matí fins les 12 del diumenge practicaren, esperaren i gaudiren de manera brillant i impecable. La percepció a posteriori ha estat molt bona i l’alumnat s’hi ha sentit partícip i protagonista d’una acte tan solemne i lúdic alhora. Seguim donant el do de pit!

Vidal Sastre, professor de música a Florida Secundària