Jornada de Portes Obertes online

Florida Secundària ha organitzat demà 9 de maig una Jornada de Portes Obertes online per mostrar al futur alumnat el nostre projecte educatiu i les novetats del curs vinent, qui som, què fem i com fem. Amb aquesta jornada donarem a conéixer els estudis d´ESO i Batxillerat que s’imparteixen al centre.

Us esperem a les 10:00h en una webinar sobre l’etapa de  l’ESO i una altra a les 12:00h centrada en l’etapa de Batxillerat. Amb aquesta jornada donarem a conèixer el nostre PROJECTE en temps de COVID-19 i les accions que durem a terme per millorar l’experiència educativa del nostre alumnat. Entre elles, el projecte per a 1r d’ESO que dóna resposta a la complexitat que suposa aquest moment vital i de canvi.

Les famílies coneixeran de primera mà les novetats que hem preparat per al proper curs 2020-2021. Presentarem el treball per àmbits en primer d’ESO, que no és nou per nosaltres, doncs ja anem treballant d’aquesta manera des de fa temps.

A més a més, presentarem a les famílies el Programa ‘T’Orientem’, que té com eix fonamental el benestar de l’alumnat.

També informarem a les famílies del terminis de preinscripció i matrícula d’ESO i Batxillerat per al curs 2020/2021, que recentment ha publicat ja oficialmente la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

SOM UNA ESCOLA PREPARADA PER AL CANVI

>> IMPORTANT: les persones que s’hagen inscrit a les jornades podran accedir a l’hora de la seua sessió punxant ací. <<