Jornada pel clima

L’alumnat de Florida Secundària participa en la Jornada pel Clima 

El 27 de setembre tancaren tota una setmana d’activitats relacionades amb el clima i la crisi climàtica

La setmana pasada prop de 150 membres de l’alumnat de Primer Cicle de Florida Secundària participaren en la Concentració pel Clima que va tindre a l’Ajuntament de Catarroja. Aquesta participació formava part del seguit d’activitats que, al llarg del matí, l’alumnat del cicle ha fet buscant la reflexió al voltant de la crisi climàtica i de les accions que tots i totes podem fer per un major desenvolupament sostenible. Entre altres activitats, durant el passat divendres, els alumnes de Florida Secundària confeccionaren bosses reutilitzables amb una samarreta vella, també participaren en l’anàlisi profund d’un dels discursos de Greta Thunber. A més a més, els docents de 1r i 2n d’ESO de Florida Secundària elaboraren cartells crítics sobre el tema i cartells amb demandes als governs que van mostrar a la concentració.

Durant cinc dies els alumnes realitzaren diferents actes de consciència sobre les repercussions negatives del canvi climàtic. El dilluns feren un minut de silenci, dimarts anaren vestits amb una samarreta verda en referència al clima. I el clima va ser el tema a tractar durant les tutories del dimecres i dijous.

Amb aquestes activitats de conscienciació Florida Secundària tanca la «Setmana del Clima» que esperem que haja generat accions persistents i enèrgiques entre tota la comunitat educativa que contribuïsquen a la cura del planeta.

L’alumnat i professorat de Florida Secundària també du a terme diversos projectes que fan prendre consciència de la importància de l’entorn i la seua cura. Un grup de voluntaris de Florida Secundària està treballant en un hort, guiats pel professor de Tecnologia. Les hortalisses es repleguen i és distribueixen a les cases del professorat i alumnat per al seu consum. Aquestes activitats i la de El Refugi Sostenible aniran concretant-se al llarg del curs. Estigues pendent de la informació que anem traguent a Florida Secundària i t’informarem de com pots participar.