L’agenda per a petar-ho en selectivitat

Ja pots descarregar-te ‘La primera agenda per a petar-ho en selectivitat’

S’acosta un moment important, un d’aquells en els quals tota ajuda és benvinguda. Per això a Florida hem volgut crear aquesta agenda, que ja pots descarregar-te en http://www.estudiadeotramanera.com

L’agenda ha estat il·lustrada pel reconegut il·lustrador Pau Sanz i Vila i conté mètodes d’estudi que poden ajudar-te en l’organització, consells sobre l’alimentació més adequada per a mantenir el cervell en forma i un munt d’informació pensada per a ajudar-te en aquests dies crucials per al teu futur.

Volem recordar-te també que, en aquesta mateixa pàgina web, tens a la teua disposició tota l’oferta de graus amb els quals pots continuar la teua formació a Florida Universitària, sempre des de la metodologia CoopLearning, un model educatiu basat en l’acompanyament al qual, d’alguna manera, ja n’estàs acostumat, doncs és així com hem estat treballant a Florida Secundària.

Finalment, ens agradaria comunicar-te que, en tant que formes ja part de Florida Grup Educatiu, per a nosaltres serà un orgull si ens permets continuar acompanyant-te en la teua formació i en el teu futur. Mentrestant, esperem que aquesta eina et siga molt útil i pugues contar-nos molt prompte que “ho has petat en selectivitat”.

Una salutació! I molta sort!

 

 

 

Més informació: 961 152 332 | 667 504 662 · info@florida-uni.es