Microrelats en temps de confinament a La Rosa de Paper

El pròxim 31 de maig finalitza el termini de lliurament dels originals que optaran aquests guardons literaris que organitza Florida Grup Educatiu​

La XXV Edició dels Premis Literaris La Rosa de Paper, recull l’actual situació de confinament generada pel COVID-19, en la Modalitat de Microrelats es podrà presentar qualsevol persona de Castelló, València Alacant, sense el requisit d’estar matriculat en cap curs. ‘MICRORELATS EN TEMPS DE CONFINAMENT’ tracta d’una temàtica que vol ser el reflex de l’actual conjuntura i pretén recollir els testimoniatges literaris que es generen durant el confinament.

Els premis ‘La Rosa de Paper’ tenen com a objectiu potenciar la creació literària entre la joventut que estudia ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, estudis universitaris (primer i segon cicle) i ensenyament de persones adultes en centres educatius de la Comunitat Valenciana, tant de Castelló, com de València i Alacant.

El pròxim 31 de maig finalitza el termini de lliurament d’originals. Els treballs es poden presentar en qualsevol de les dues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, en valencià o castellà. Els premis s’estableixen en cinc categories:

Categoria A: alumnat de primer cicle d’ESO

Categoria B: alumnat de segon cicle d’ESO

Categoria C: alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Categoria D: alumnat de Cicles Formatius de Grau Superior i estudis de Grau universitari (Graus i Màsters oficials).

Categoria E: alumnat de les escoles d’adults, universitats de majors i universitats populars.

Consulteu les bases d’aquests guardons punxant ací i animeu-vos a participar.