Mobiliari d’exterior: un repte cooperatiu

L’equip de 4t ESO D de Florida Secundària va decidir al principi del curs acceptar un repte llençat des de l’assignatura de tecnologia que tenia com a objectius principals i col·laborar amb el nostre centre en la millora del mobiliari, sobretot del mobiliari exterior. L’alumnat va acceptar el repte i prompte s’engrescaren amb la idea.

Per començar, desprès de una xicoteta recerca d’informació, decidiren fer dos butaques i una taula d’exterior amb palets. Aquest ha estat un treball molt autònom, on cada persona sabia quina era la seua part d’implicació en el projecte, i tots i totes s’han responsabilitzat per complir les dates de compromís amb la resta de companys i companyes. Així, sota la coordinació de Sergio Gil, qui ha confirmat l’alt nivell de motivació que ha envaït l’alumnat durant tot el procés, els i les joves han tingut l’oportunitat de revisar les millores que beneficien tota la comunitat educativa, de pensar en col·lectiu, de treballar de manera cooperativa i de posar el seu granet de sorra per al benestar comú.

A més, desprès de comprovar la utilitat que té en el centre allò que han construït en equip i amb les seues mans, el grup ha demanat un altre repte, que ja se’ls ha plantejat per començar-lo només tornar de vacances.