Mobilitat Erasmus+ des de Dinamarca

El segon trimestre (i el tercer que tot comença) continuen prolífics des del punt de vista internacional a Florida Secundària. No solament l’alumnat va enriquint les seues experiències i aprenentatges, com és habitual, també hi ha lloc per a projectes de mobilitat de professorat dins l’Erasmus+.

En aquesta ocasió, la darrera setmana de març, Kaj Storgaard, professor d’economia i ciències socials, del centre Tietgen Kompetencecenter for Fremtiden a Dinamarca ens ha visitat i ha presenciat algunes de les nostres classes a 1r de batxillerat. Ha pogut comprovar i compartir com abordem, per exemple, la redacció d’un article a les classes de Castellà, com fixem els conceptes abans d’una prova a Economia o com treballem a Història per a relacionar les fonts, els processos històrics mundials i les conseqüències o la incidència del passat sobre el present.

L’objectiu d’aquesta mobilitat ha estat la trobada entre docents, el diàleg al voltant de les similituds i diferències entre sistemes educatius i centres així com la reflexió sobre la pràctica, per tal d’ampliar la mirada i comparar perspectives. Seguim doncs, teixint complicitats internacionals!