Nova participació a la Lliga Debat de la Universitat de València

Per 5ena edició consecutiva, 5 alumnes de Florida Secundària participaran aquest dijous, dia 14 de febrer, en la 6a Lliga de Debat organitzada conjuntament per la Xarxa Vives i Escola Valenciana i que rep el suport de la Universitat de València.

Aquest any debatrem sobre la qüestió següent: Calen les fronteres entre països? i el nostre alumnat haurà de defensar les dues postures en dos debats diferents, el primer davant l’institut Maria Auxiliadora (on defensarem que sí calen les frontereres) i el segon davant Les Carolines (on defensarem que no calen les fronteres). Durant aquests dos debats, l’alumnat haurà de demostrar la destresa en l’oratòria, saber debatre de manera adequada i educada i la capacitat per defensar la seua postura.

Les i els alumnes que representaran Florida Secundària en aquesta Lliga Debat són: Maria Adam, Joan Vivas, Ismael Morejón, Lucia Sangüesa i Tània Mocholí, totes i tots de 1r de Batxillerat. Un alumnat que viurà una experiència inoblidable on podran intercanviar arguments, coneixements i experiències amb les i els representants d’altres instituts vinguts d’arreu de les comarques valencianes.