Participem a Mission Catastrophe

Part de l´alumnat de 4t d´ESO de Florida Secundària ha participat en una de les competicions organitzades per Young Writers, «Mission Catastrophe«. Aquesta és una organització britànica que té com objectiu fomentar la creativitat en la producció escrita en llengua anglesa entre la gent jove. Young Writers organitza estes campanyes des de 1991 a Regne Unit.

En aquesta ocasió, la proposta era deixar volar la imaginació i pensar en un escenari com la fi del món i escriure una mini saga. L´alumnat ha posat en pràctica les seues habilitats de producció escrita en anglès i ha imaginat un món ple de zombis, d’infermetats contagioses, de sers extraterrenals o en el qual la petjada ecològica o les conseqüències del canvi climàtic han sorgit efecte. Molts d´ells han optat en convertir-se en herois i heroïnes i salvar la humanitat, mentre que altres han deixat el destí en mans de la mare naturalesa.

L´alumnat participant competirà amb joves de tot arreu, molts d´aquests nadius. Fins primavera no sabrem si han aconseguit algun premi, però per ara, des de Young Writers, ja els han arribat els certificats d´agraïment per haver participat i pel seu «talent for writing«. Good effort!!!