Pla de transició Primària-Secundària

«L’ educació és l’eina més poderosa que pots utilitzar per a canviar el món»

Des de la Regidoria d’Escolarització ens fan arribar un projecte conjunt elaborat pels GABINETS PSICOPEDAGÒGICS MUNICIPALS dels Ajuntaments de l‘Horta Sud pel que fa a la Transició d’Etapa de Primària a Secundària.

Com sabeu, aquest curs les circumstàncies de la Covid 19 i confinament han fet molt difícil realitzar amb normalitat les activitats habituals i presencials desenvolupades als centres educatius per acompanyar i orientar a les famílies i alumnat de 6é d’Educació Primària.

És per això que les orientadores dels Gabinets Psicopedagògics Municipals de l’Horta Sud han dissenyat una proposta de recursos i orientacions per a facilitar el procés de transició de l’etapa de Primària a Secundària dins d’un marc de col·laboració amb els centres educatius.

Ací trobareu:

  • Orientació a les famílies
  • Orientació a l’alumnat
  • Adolescència i xarxes socials

També ofereix un conjunt de lectures, vídeos, infografies, jocs… per a l’alumnat, famílies i professorat, on de manera visual i interactiva s’ofereixen recursos informatius i d’orientació que pretenen enriquir el procés de transició d’etapa.

Esperem vos servisca de suport!