POLSERES SOLIDÀRIES

El passat dimecres dia 14 de març, a la tutoria del grup B de 1r d’ESO a Florida Secundària, férem el primer taller de polseres solidàries per donar suport a la investigació del càncer infantil. Més concretament a benefici de l’equip d’investigació de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Aquesta activitat va ser una proposta de Marc Iborra, alumne d’aquest grup que col·labora amb l’ Associació “Pulseras Candela”. Ell junt a Verònica (sa mare) i Imma (una amiga col·laboradora de l’associació) ens explicaren els objectius del projecte i un poquet de la seua història, ens posaren un vídeo on la pròpia Candela ens ho explicava i els xiquets de l’hospital ens demanaven col·laboració  i, a continuació, ens ensenyaren a fer les polseres. Va resultar molt interessant i divertit.

Al finalitzar aquest taller acordàrem posar en marxa una campanya al nostre centre per col·laborar amb aquesta associació. Volem donar a conèixer com podem col·laborar d’una manera fàcil i divertida en una causa tan important com aquesta.

Ja sabeu, en tornar de vacances… tots/es a fer polseres!