Posem en valor el treball en equip

EIXIDES DE CONVIVÈNCIA ’19: POSEM EN VALOR EL TREBALL EN EQUIP

El proper 4 d’octubre tindran lloc les eixides de convivència que els diferents equips de tutores i tutors de cada nivell han organitzat. Enguany s’ha volgut posar en valor el treball en equip, doncs és clau per a aconseguir que elements clau per a la vida com ara la comunicació, el compromís, la confiança o la coordinació es posen en marxa, no només en el procés d’aprenentatge sinó en la vida diària.

Així doncs, són les activitats en equip les que en aquesta ocasió marquen les diferents eixides: a 1r  i 2n d’ESO faran activitats multiaventura a Alborache i Estivella respectivament; els grups de 3r d’ESO aniran a Dènia amb un repte marcat: aconseguir el selfie més original;  l’alumnat de 4t d’ESO participarà d’una escape room a València; i els grups de 1r de Batxillerat passejaran per la Vuelta de la Hoz, a Jérica, on hauran de desenvolupar diferents activitats en equip.

De segur que tot l’alumnat gaudirà d’aquesta eixida on els reptes en equips col·laboratius, la cohesió dels grups i el bon clima que aquests entorns generen estan assegurats.