PRESENTEM EL CONGRÉS CIENTÍFIC A LA SETMANA DELS PROJECTES

Durant la vesprada del dimecres, 7 de juny, tingué lloc al Museu de les Ciències Príncep Felip la Trobada dels Centres Educatius que han participat en la Segona Edició de la Setmana dels Projectes del CEFIRE de València.

L’equip de projecte de 3r d’ESO format per Ana Martín, Vidal Sastre i Víctor Castro varen participar en representació de Florida Secundària presentant el projecte “El Congrés Científic” que s’ha dut a terme a 3r d’ESO per segon curs consecutiu.

Aquest projecte està dintre del mòdul STEAM que integra les assignatures de Física i Química, Biologia i Música de manera interdisciplinària a 3r d’ESO.

Al llarg del Congrés Científic l’alumnat de 3r realitza tot el procés de treball que suposa fer una investigació científica i elabora un TIT (Treball d’Investigació Científic) que ha d’acompanyar amb un pòster científic, un article i un abstract.

A més, l’alumnat organitzat en grups de 3 o 4 alumnes ha de defensar la seua investigació davant d’un jurat extern format per professorat universitari provinent de la Universitat de València i de Florida Universitària.

Aquest projecte ha estat dissenyat íntegrament per l’equip de profes i és el segon any que es du a terme a Florida Secundària amb una valoració molt positiva, tant per part de l’alumnat i del professorat participant.