PROJECTES NATURA RECONEXI “EXPLIQUEM L’ALBUFERA» COM A MILLOR TREBALL COL.LABORATIU

El passat dissabte 27 de maig en el marc incomparable de l’Expociència 2017, una representació de l’alumnat i professorat de projectes de 2n ESO de Florida Secundària ha participat en la “Fira Projectes Natura”. Projecte Natura és una iniciativa de la Facultat de Ciències Biològiques, la Delegació per a la Incorporació a la Universitat i DoCiència-Escola de Professorat de Secundària, per tal de propiciar la col•laboració entre la Universitat i l’educació Primària i Secundària.

Des del Projecte Cooperatiu de 2n ESO “Expliquem l’Albufera”, durant el 1r trimestre, a més dels dos centres de primària implicats, vàrem estar col•laborant amb la Universitat de València dintre d’aquest Projecte Natura. Col•laboració que ha culminat amb la participació en el I Concurs de la Fira Projectes Natura.

Exposat al públic visitant, el nostre alumnat va explicar l’Albufera i va defensar el nostre treball per projectes davant d’un jurat format per professorat de la Facultat de Biologia.

En aquesta I Edició el jurat ha valorat l’esforç i el treball en equip atorgant-nos el premi al millor treball col•laboratiu. Un bon reconeixement al nostre saber fer i un motiu més per sentir-nos satisfets de la nostra tasca docent.

Enhorabona a totes i tots.