PROVES homologades del nivell A2 d’ANGLÈS i FRANCÈS

Les proves homologades per a obtenir el certificat de nivell bàsic A2 d’anglès i francès tindran lloc el divendres 16 de febrer de 2018 i el dimarts 27 de febrer de 2018 respectivament. La prova d’anglès es farà al saló d´actes de l´edifici C. La prova de Francès es farà a l’edifici de Secundària. Els alumnes de 4t ESO, 1er i 2n de Batxillerat i de cicles formatius podeu passar a matricular-vos del dia 10 al 16 de gener per secretaria acadèmica (Edifici C) en horari de 9:00 a 14:00. Les llistes d´admesos es publicaran el dia 18 de gener al tauló del departament de llengües de Florida Secundària (segon pis). Des del mateix dia 18 s’obrirà un termini de reclamacions fins al 31 de gener.

Per a fer efectiva la matricula, cal presentar el vostre DNI, una còpia del mateix, la sol·licitud de participació per a la prova que es facilitarà al centre i fer el pagament de la taxa oficial corresponent.

Recordeu que es poden consultar exemples de les proves a les webs de les escoles oficials d´ idiomes i a la pàgina de conselleria, tot i que li dedicareu temps a la preparació de les diferents destreses des de les dos assignatures. Us adjuntem la guia del candidat per si voleu consultar-la.

No ho deixeu per a l´últim moment i bona sort a tots i totes!