Quatre llibres en imatges

La biblioteca de Florida Secundària ha exposat quatre treballs elaborats per alumnes de plàstica de 4t de l’ESO. Tots ells han treballat a partir d’un llibre concret com a objecte i li han donat un contingut visual i conceptual.

Els llibres que s’han treballat han estat «L’illa literària», que profunditza en l’illa de Mallorca. Per això, han representat la vida marítima i per l’altra part la terra Amb aquesta representació es vol transmetre el desig de què arribe l’estació de l’estiu perquè és la que més els agrada. «Les paraules d’un infern» ha estat el segon llibre que s’ha representat. L’alumnat ha aprofundit en l’abús, tant físic com psicològic, que reben algunes persones. «La idea del nostre treball és fer arribar a la gent que l’abús no és una cosa per prendre de broma, la veritat és prou greu perquè pot arribar fins i tot a què una persona es vulga llevar la vida», destaquen. «Per què no parlem??» és el tercer títol.

En aquest treball hi han volgut recrear una conversa entre dos amics, parlant sobre el llibre però també sobre la vida.»Nosaltres ens imaginem una xarrada entre ells dos contant-se els problemes que hi tenen, que ha fet durant el llarg de la setmana o simplement estan junts, ja que una bona companyia mai es troba de més». Finalment «Societat» ha representat «la societat de hui en dia des del nostre punt de vista, reflectint els problemes i les millores que cada vegada són més notables», han conclòs