After Class

Florida After Class proposa un complet ventall d’activitats lúdiques i esportives que afavoreixen el desenvolupament acadèmic de l’alumnat. Amb l’Escola de Creativitat potenciem l’autonomia i l’experimentació de l’alumnat. Aquest curs també posem en marxa l’Escola d’Esport, un entorn que fomenta l’aprenentatge d’habilitats i destreses esportives, a més de la cooperació i l’autoconfiança dels estudiants.

BIG LITTLE REPLAY

Els nostres Replayers Jr. seran capaços de desenvolupar tot el seu potencial reatiu utilitzant les mateixes eines tecnològiques que utilitzen els professionals d’empreses com Disney, Pixar, EA o Ubisoft.

Aprendran a pintar amb una tauleta digitalitzadora utilitzant programes de dibuix, a realitzar escultures digitals, a modelar objectes 3D (fins i tot imprimir-los), a escriure guions, a programar… i, amb tot açò… podran crear els seus propis jocs i pel·lícules.

Treballarem en projectes de diverses setmanes de durada amb resultats que faran al·lucinar a familiars i amics.

INICIACIÓ A LA MICRO ROBÒTICA I IMPRESSION 3D

En aquest curs d’iniciació, l’alumnat aprendrà a dissenyar i construir un micro robot.

Durant el taller, experimentarem amb les primeres idees, elaborarem esborranys dels projectes i treballarem fins a aconseguir la creació d’un prototip real. L’alumnat podrà conèixer al detall el procés de creació d’un projecte i fomentarà competències de treball en equip, iniciació a la programació, disseny i fabricació en 3D.

En finalitzar el curs, cada participant aconseguirà tindre el seu micro robot que, per descomptat, es podrà portar a casa.

RUGBI

El rugbi és un esport que inculca el treball en equip, el respecte, el fet de gaudir, la disciplina i l’esportivitat. Una experiència esportiva que va en línia amb els valors de Florida Secundària.

Tot i que es tracta d’un esport de contacte, el rugbi no és violent ni agressiu, sinó tot el contrari. Jugar al rugbi implica certa disciplina i la necessitat de seguir les normes i respectar al contrari i a l’àrbitre. També és un esport que afavoreix la sociabilitat entre els nens i inculcar valors com l’amistat, la companyia i la cooperació, però sobretot el respecte, perquè es tracta d’un dels esports on el joc net resulta fonamental.

DESCARREGA TOTA LA INFORMACIÓ