Setmana del feminisme a Florida Secundària

Al llarg de la setmana passada vam celebrar a Florida Secundària el 8 de març amb diferents activitats encaminades a visibilitzar el paper de la dona dintre la nostra societat i fer visible la nostra lluita per la igualtat.

El dijous 7 de març, al primer pati, vam fer un esmorzar feminista on vam portar menjar per a compartir en les mateixes condicions i vam omplir un panell amb propostes per millorar en igualtat. També vam reproduir el símbol de la dona amb els nostres cossos.

Durant el segon pati, a la biblioteca, vam fer lectures d’obres i textos escrits per dones i/o feministes després d’haver fet una tria amb algunes obres escollides per Maria o seleccionades pels participants.

El divendres 8 de març, un grup d’alumnes i professorat vam acudir a la multitudinària manifestació convocada a la ciutat de València per reivindicar el feminisme com  a lluita igualitària entre l’home i la dona i per fer públic l’esforç i la convicció de Florida Secundària en aquesta lluita.

Per altra part, al llarg d’aquestes dues setmanes, els corredors de Florida Secundària quedaran plens amb cartells de dones que han estat importants en els àmbits científic, artístic, literari i esportiu. Una activitat que pretén fer visible el paper de la dona al llarg de la historia i que el nostre alumnat comence a tindre el mateix nombre de referents femenins que masculins.”