Som imparables contra la violència de gènere

El 25 de novembre Florida Secundària es va manifestar contra la violència de gènere a través de diferents accions i activitats.

D’una banda, durant tota la setmana, es va treballar el tema als diferents grups tutoria amb activitats molt diverses que buscaven la reflexió i la conscienciació en la importància d’actuar des de la igualtat.

D’altra banda, la Comissió d’Igualtat i Convivència va preparar una activitat internivell que duia per lema «Som imparables». Aquesta acció, que consistia a crear un mural d’estima que perdurara en el temps, tenia com a objectiu mostrar que som moltes més les persones que preferim viure amb estima. Ha estat la paret del nostre hort el mural permanent que ha rebut cors de colors per part de tot l’alumnat i el professorat, éssent metàfora d’una revolució imparable, que no deixarà de cridar fins que  no hi haja cap dona víctima de la violència de gènere.

Altra de les accions ha estat vinculada a la campanya «Catarroja diu PROU a la violència de gènere» organitzada per l’Ajuntament de la localitat. En aquest cas, ha estat l’alumnat més petit el que ha participat del photocall itinerant que, sota la coordinació de la Regidoria d’Igualtat del consistori, ha viatjat per les escoles i espais municipals per sumar missatges contra la violència.