EL NOSTRE ALUMNE VICENT PONS A LES OLIMPÍADES MATEMÀTIQUES

El nostre alumne de 2n de Batxillerat de Florida Secundària ha viscut l’experiència de participar a l’Olimpíada Matemàtica d’enguany. Us deixem, amb un testimoni en primera persona, les seues impressions al respecte d’aquest event. Enhorabona Vicent!!!

«Enguany he tingut l’oportunitat de presentar-me a les LIV Olimpíada Matemática que organitza la Real Sociedad Matemática Española.

Sempre m’ha agradat entendre el perquè dels processos matemàtics que ens ensenyen des de que som menuts i també quan ens fem més majors i vaig pensar que seria un repte enfrontar-me a problemes de matemàtiques on podría posar a prova la meua inquietud.

La jornada, que durà 7 hores, es va realitzar a la Universitat Politècnica i encara que intensa quan acabí em vaig sentir prou content i satisfet.

En la clasificació de la fase local vaig quedar el 7é, la qual cosa diuen, és un orgull per als meus profes, la meua família i, per descomptat per a mi.»