Trobada de participants en el programa ACOMPANYATS

El passat dimecres a l‘hora del pati es van reunir més de 80 persones per trobar la parella que enguany s’acompanyaran al llarg del curs. D’aquesta forma encetem el programa ACOMPANYATS per al curs 2019/2020.

Ha estat tot un goig veure les cares! N’hi havia de sorpresa en vore que en som moltes les persones adherides a aquest programa, també trobarem cares contentes de trobar-se, cares de més tímides, altres més decidides, altres un poc despagades en no trobar la seua parella perquè no havien pogut venir a classe… En qualsevol cas, ara ja estem en marxa.

Tenim ja un bon grapat de persones que han participat abans: unes fent voluntariat de tutoria entre iguals els anys anteriors o altres de 3r o 4t que, quan els proposem el voluntariat, recorden l’experiència del seu primer any de secundària i que valoren que fou important tenir el primer any d’institut un company o companya major.

A Florida Secundària som una escola inclusiva i volem que totes trobem el nostre lloc i les nostres amistats. En definitiva, que tinguem cura els uns dels altres i que les persones més majors siguen referents de bona convivència.