UN COMANDA MOLT ESPECIAL

COMENÇA EL PROJECTE COOPERATIU DE 2n ESO EXPLIQUEM L’ALBUFERA! 

El passat dimarts 23 de gener l’alumnat de 2n ESO de Florida Secundària s’ha reunit al Saló d’Actes per a atendre una comanda molt especial relacionada amb el Projecte Cooperatiu del segon trimestre Expliquem l’Albufera.

Les professores de 3r de Primària del Jaume I i del Bertomeu Llorens tenen previst treballar a classe el tema de l’Albufera i han encomanat al nostre alumnat preparar un Centre d’Interpretació pensant en que el públic serà l’alumnat de 3r d’aquests dos col·legis. L’objectiu és donar-los a conèixer alguns aspectes bàsics combinant l’aspecte lúdic i informatiu, així com motivar-los per a que vulguen fer la seua visita al Parc i que l’aprofiten al màxim. Està previst també que en la visita que facen al nostre Centre d’Interpretació, l’alumnat de 2n faça de guia/monitor dels xiquets i xiquetes de Primària.

Per tot això la presentació/disparador del projecte va començar amb els parlaments de Gema i Begonya, tutores de 3r de primària del Jaume I, a qui volem agrair la seua implicació. Elles ens varen llançar el repte i ens explicaren els aspectes que pensaven que podien interessar més al seu alumnat. A continuació es va projectar un vídeo de presentació del projecte que suggeria ja algunes preguntes interessants per a investigar.

Ara que el repte està llançat us emplacem a visitar el nostre Centre D’Interpretació que s’anirà treballant durant aquesta avaluació i on us explicarem l’Albufera!