Un curs i unes proves EBAU excepcionals

Les proves EBAU d’enguany han estat les més atípiques de tota la història. El propi curs, des de març, ha sigut totalment diferent. Però malgrat el confinament i la incertesa de les instruccions, els terminis i les mesures excepcionals que anaven eixint i modificant des del Ministeri i Conselleria, la majoria de l’alumnat ha pogut promocionar, acompanyant de manera constant i intensa pel professorat. Això, sumat a l’esforç de l’alumnat i el professorat en circumstàncies molt especials, ha esdevingut una oportunitat per presentar-se a les proves EBAU que bona part de l’alumnat ha sabut aprofitar.

Així doncs, finalment a la nostra escola, Florida Secundària, es presentà enguany un 30% d’alumnat més que en les darrers anys, i el percentatge d’èxit ha estat més que acceptable amb un 92% d’aprovats. A més a més, el 57% de l’alumnat presentat ha aconseguit una nota superior a 10, i cal destacar els resultats excel·lents per part de que dotze alumnes que estan entre el 11 i 13, i de dos alumnes que presenten una nota superior a 13.

Enhorabona a tots i totes per l’esforç en un any tan complicat que vos ha tocat viure, a més a més, en un 2n de batxillerat.