Una comanda molt especial

COMENÇA EL PROJECTE DE 2n ESO EXPLIQUEM L’ALBUFERA!

El passat divendres 11 de gener l’alumnat de 2n ESO s’ha reunit al Saló d’Actes per a atendre una comanda molt especial relacionada amb el Projecte del segon trimestre Expliquem l’Albufera.

Els col·legis de primària Jaume I i Bertomeu Llorens tenen previst treballar a classe el tema de l’Albufera i han encomanat al nostre alumnat preparar un Centre d’Interpretació pensant en que el públic serà l’alumnat de 3r de primària d’aquests dos col·legis. L’objectiu és donar-los a conèixer alguns aspectes bàsics combinant l’aspecte lúdic i informatiu, així com motivar-los per a que vulguen fer la seua visita al Parc i que l’aprofiten al màxim. Està previst també que en la visita que facen al nostre Centre d’Interpretació, l’alumnat de 2n faça de guia/monitor dels xiquets i xiquetes de Primària.

Per tot això en la presentació/disparador del projecte es va llançar el repte, explicant els aspectes que poden interessar més al seu alumnat. A continuació es va projectar un vídeo de presentació del projecte que suggeria ja algunes preguntes interessants per a investigar.

Ara que el repte està llançat us emplacem a visitar el nostre Centre D’Interpretació que s’anirà treballant durant aquesta avaluació i on us explicarem l’Albufera!