Una escola preparada per al canvi

El passat dissabte 9 de maig va tenir lloc la Jornada de Portes Obertes de Florida Secundària. Enguany les circumstàncies ens han obligat a canviar el nostres espais físics, que tant famílies com alumnat recorren any rere any amb curiositat i il·lusió, per un de virtual que ha estat el punt de trobada de 176 famílies.

En aquesta webinar l’equip de Secundària ha mostrat la nostra oferta educativa (tant per a l’ESO com per al Batxillerat) i alguns dels nostres espais i activitats a través d’imatges que respiren cooperació, curiositat, compassivitat, acció, reptes, cura… En definitiva, unes maneres de viure i relacionar-se, de fer i treballar, de pensar, d’estar i de sentir que ens són pròpies i atorguen al nostre projecte un tret diferenciador que, sumat al coratge, l’alegria i l’audàcia que ens identifiquen, el mantenen viu i actualitzat. A més, s’han abordat punts que preocupen a hores d’ara a les famílies com ara quina és l’organització de l’activitat no presencial o com serà el procés de matrícula.

En resum, una vegada més, hem pogut demostrar que som una escola preparada per al canvi i això es reflecteix en les xifres d’assistència i preinscripció, doncs, el nostre projecte, fonamentat en aquestes maneres pròpies, uns espais proclius als contextos d’aprenentatge i un equip estable altament preparat per a fer front amb èxit a qualsevol canvi conjuntural, ha mogut l’interès d’un total proper a les 270 famílies.

Ací us deixem les presentacions que projectàrem el dissabte per si us quedà algun dubte o per si no vau poder assistir:

Presentació ESO – Educació Secundària Obligatòria

Presentació Batxillerat