Una imatge val més que mil paraules!

Ací teniu algunes fotos de les diferents eixides de convivència que el nostre alumnat va realitzar el passat 4 d’octubre.

Enguany, a banda d’atorgar a la convivència i la cohesió de grup la importància que mereix, es volia posar en valor la força que el treball en equip té davant els reptes, no sols acadèmics sinó de qualsevol àmbit de la vida. És per això que a tots els nivells de Florida Secundària s’ha fet una activitat en aquest sentit:

  • 1r d’ESO va participar a Alborache d’una activitat multiaventura, on la tirolina, el pont tibetà, el tir amb arc o el slack line foren els principals generadors de reptes.
  • L’alumnat de 2n d’ESO va participar d’activitats  divertides a Estivella en les quals era necessari trobar junts, en equip, les maneres de superar-les i col·laborar; entre d’altres, es realitzaran les següents: futbolí humà, megaesquís, pas de muntanya, tetris, “Que se salve qui puga”, el laberint…
  • Pel que fa a 3r d’ESO es va treballar amb ells la cohesió en equips a partir d’un repte: la captura del selfie més divertit. Com que el temps acompanyava, feren el que ha estat probablement l’últim bany de l’any, visitaren el mueseu de la mar i passejaren per la “ciutat de la pansa”.
  • Els grups de 4t d’ESO hagueren d’enginyar-se-les per sortir d’una escape room on, sense la força de l’equip i la suma d’habilitats, hagués estat impossible…
  • I l’alumnat de 1r de Batxillerat va poder gaudir d’un passeig interpretatiu fluvial al paratge de Vuelta de la Hoz, a Jérica, que finalitzava amb diferents dinàmiques de grup i amb una activitat de geocaching per equips a la localitat.